SUITSHERWELL werd in 2020 opgericht door Gloria en Mandy Kourkouliotis, twee zussen uit Genk met Griekse roots langs vaderzijde. Gloria is een politiek wetenschapper met een hart voor duurzaamheid en ethisch ondernemen. Mandy is journalist en communicatiewetenschapper van opleiding. Ze schrijft voor enkele lifestyle- en interieurbladen. Samen vormen ze een sterk pingpongteam. Hun jongste zus Xenia studeert nog, maar achter het scherm van haar smartphone stippelt ze mee het social mediaverhaal uit. 
Hun minimalistische maatpakkenlabel combineert kwaliteit met betaalbaarheid en inclusiviteit in de brede zin van het woord. Ze willen niet enkel een modelabel zijn maar ook een community die staat voor openheid, gelijkheid en female empowerment. Met veel respect voor het vrouwelijk lichaam in al haar varianten. Van heel slank tot prachtige, ronde vormen. They’ve got you covered!

De patronen van hun eigen designs worden handgetekend door hun moeder, Lydia. Een gediplomeerd naaister die hun de liefde voor kwaliteit en verfijning meegaf. Nadien worden de designs duurzaam en ethisch verantwoord geproduceerd in Portugal, het Europese land bij uitstek wat betreft start-ups en een vooruitstrevende mode-industrie. Ze vermijden de niet zo transparante zijderoute en werken zoveel als mogelijk met lokale partners. Voor hun packaging kwam er een samenwerking met het Genkse Ropak tot stand en hun prachtige beelden werden door de getalenteerde fotografe Shari Ruzzi genomen.

Voor het op maat vermaken van de ready-to-wear pakken werken ze samen met een select aantal ateliers. Voor een volledig op maat gemaakt pak ontvangen ze je graag in hun showroom, in Hasselt. Jij kiest. De fit, de stoffen, de voering, de knopen tot de kleinste details. Een maatpak dat jouw uniciteit weerspiegelt.
Een SUITSHERWELL maatpak kopen is niet alleen een bewuste vestimentaire investering, maar ook het waarmaken van een droom. Het steunen van jong, vrouwelijk en Belgisch ondernemerschap.

SUITSHERWELL, empowerment suits you well.
Gloria & Mandy

Beschikbaarheid